Verschillende recreatievoorzieningen

Op het Caravanpark naast het Chaletpark worden er in de zomervakantie regelmatig activiteiten georganiseerd. In het recreatiegebouw ‘t Haspeltje wordt geknutseld, bingo gespeeld en nog veel meer. Het park heeft een eigen recreatiecommissie die in overleg in het weekend een bingo draait en die in de zomervakantie mee helpt met het organiseren van activiteiten voor de kinderen.

Faciliteiten Caravan – Chaletpark De Haspel

Beide parken zijn mooi en zorgvuldig onderhouden. Alle kavels zijn voorzien van water, gas, riolering en elektriciteit. De kavels zijn omzoomt met een mooie groenrand zodat uw privacy gewaarborgd is.

Kwaliteit gewaarborgd

De caravans en chalets die u op het park aantreft zijn van goede kwaliteit. Er is op het park een streng verkoopbeleid. Dit maakt dat oude caravans tijdig vervangen worden door nieuwe caravans.

Parkeren op het park

Als u het park op rijdt heeft u aan het begin een centrale parkeervoorziening. Deze parkeervoorziening is voor bezoekers. Alleen gasten van het park mogen het terrein op met de auto.  U kunt als gast het park op met de auto van7.00 uur ‘s morgens tot 22.30 uur ‘s avonds.

 

Interesse in het plaatsen van een Chalet of Caravan?
Neem contact met ons op »