Over het Caravanpark

De ruimte voor alle rust en vrijheid om een verblijf naar eigen gevoel in te vullen. Dat treft u aan op ons mooie Caravanpark in de fraaie omgeving van Hoeven in West-Brabant. Met een oppervlakte van bijna 9 ha, de ruime opzet, de kavels van 200 tot 400 m2 en doordachte terreinindeling is de optimale privacy voor iedereen gewaarborgd. We hanteren een streng kwaliteitsbeleid van zowel caravans als openbare ruimtes, zo ziet het park er altijd optimaal uit.

Persoonlijke sfeer en gemoedelijkheid

We hechten veel waarde aan de gemoedelijke sfeer op het park. Dit ziet u terug in onze persoonlijke service en de fijne ambiance op het park De Haspel. De opzet van het park zorgt ervoor, dat u een vertrouwd gevoel krijgt. De gast staat bij ons centraal op De Haspel.

Huisdieren toegestaan

Op het Caravanpark zijn uw huisdieren van harte welkom. Uiteraard verwachten wij wel van u dat u uw huisdier buiten het park uit laat. De regio biedt talloze mogelijkheden om heerlijk te wandelen met de hond.

Permanente bewoning niet toegestaan

Caravanpark De Haspel is een recreatiepark. Om misverstanden te voorkomen, wordt er met nadruk op gewezen, dat gebruik van de chalets voor woondoeleinden c.q. permanente bewoning niet is toegestaan.

Interesse in een staanplaats op het Caravanpark?
Neem contact met ons op