Over het Chaletpark De Haspel

Op Chaletpark de Haspel breng je je vrije tijd naar persoonlijk inzicht door. Er zijn geen grootschalige recreatievoorzieningen. Op De Haspel geen massa- vermaak, maar volop mogelijkheden voor een ongedwongen verblijf in een natuurlijke omgeving.

Gemoedelijke sfeer en persoonlijke service

Niet alleen de kwaliteit van het park is hoog, maar sfeer en persoonlijke service staan eveneens hoog aangeschreven op De Haspel. De kleinschalige opzet zorgt ervoor, dat u snel vertrouwt raakt met het park. Wij dragen de zorg voor tevreden gasten. Door de persoonlijke benadering heerst er een gemoedelijke sfeer.

Stijlvol en kwaliteitsbewust

Om het karakter en de kwaliteit van het park in stand te houden, is er bewust gekozen voor een hoogwaardige opzet en inrichting van het park en chalets van hoge kwaliteit. Door middel van verschillen in type en uitvoeringsniveau is het mogelijk om persoonlijke voorkeuren tot uitdrukking te brengen.

Permanente bewoning niet toegestaan

Chaletpark De Haspel is een recreatiepark. Om misverstanden te voorkomen, wordt er met nadruk op gewezen, dat gebruik van de chalets voor woondoeleinden c.q. permanente bewoning niet is toegestaan.

Chalets in eigendom, de grond in verhuur

U koopt een eigen chalet, terwijl de grond in verhuur wordt uitgegeven. Dit heeft voor u als voordeel, dat u geen dure grond hoeft te kopen. Hierdoor is de aankoopprijs aanzienlijk lager. Wij hebben er bewust voor gekozen om de grond te verhuren. Uw rechtspositie als huurder is gewaarborgd via een notarieel gevestigd recht van opstal.

Interesse in een staanplaats op het Chaletpark?
Neem contact met ons op ยป